Afdrukken

2017 BBQ rit

Door Niek van Groning op . Gepost in 2017

We verzamelen op de gebruikelijke tijd (9.30u) op de 2e Loosterweg 66 in Hillegom alwaar we eerst een bakkie gaan doen met...
Als de koffie op is dan zullen we vertrekken richting het Keukenhof (helaas al gesloten) waar we om heen gaan  en vervolgens nog een stukje verder langs de kust richting Langevelderslag. Dan verder via Vogelenzang, Overveen naar Driehuis.

BBQ 01Vervolgens gaan we richting Santpoort om daarna via Sparnwoude de polder in te gaan. Hou hier rekening met zeer slecht wegdek, dus denk aan je snelheid er zitten een hoop gaten en kuilen in de weg.

Als we de polder uitkomen gaan we om Schiphol-Oost heen om uit te komen bij de Amstel, welke we een aantal kilometers gaan volgen.BBQ 02

Aangekomen in Uithoorn zullen we gaan lunchen bij “Sjiek aan de Amstel” gelegen aan het Marktplein 11 te Uithoorn. (Sjiek aan de Amstel)

BBQ 03Na de lunch gaan we de Kromme Mijdrecht volgen en de Hoef rijden we door  aan Woerdens Verlaat om daarna linksaf  via Woerden en Bodegraven weer uit te komen bij de Meije. Deze volgen we tot aan Woerdens Verlaat om vervolgens uit te komen bij Caravanpark De Visotter.

Hier gaan we genieten van een BBQ.

BBQ 04

Wij hopen op mooi weer zodat we lekker buiten kunnen zitten.
Graag tot ziens op 18 juni 2017,
Brigit en Niek