Afdrukken

2017 Rondje Utrecht

Door Marcel Doornbos op . Gepost in 2017

Attachments:
FileCreatorFile sizeDownloads
Download this file (Rondje Utrecht.pdf)20170409_ATV_Rondje UtrechtMarcel Doornbos561 kB274

Zondag 9 april 2017, Rondje Utrecht, samenkomst 9.30u

Hallo motorvrienden,
We staan weer aan de vooravond van een nieuw motorseizoen dit jaar hebben wij de eer om de openingsrit te mogen organiseren. We beginnen vanaf ons huisadres, Oude Tempellaan 23 in Soesterberg, wij zorgen voor koffie en wat lekkers.

De route gaat via Soest, Lage Vuursche, Hilversum en de Loosdrechtse Plassen richting Haarzuilen, vlak voordat we bij de lunchlocatie Kort-Jak zijn, komen we langs kasteel de Haar.
Kort-Jak.
Breudijk 60
3481 LR Harmelen
030-6773355

Na de lunch zullen we via Harmelen richting de Lek-dijk gaan, maar omdat de Lek-dijk bij Lopik tegenwoordig verboden is voor motoren heb ik wat alternatieven moeten verzinnen. Om toch nog even een stukje over de dijk te kunnen rijden, gaan we na de sluizen bij Nieuwegein nog even de dijk op.

De route op de Garmin klopt niet helemaal met de situatie op dit moment, dit komt omdat ze de sluizen gaan verleggen, het is op dit moment 1 grote bouwput, maar het wijst zich vanzelf. Wellicht leuk om even naar de bijgeleverde tracks te kijken, die we op de ALV tijdens de Basecamp workshop hebben gezien. Nadat we een stuk over de dijk hebben gereden, tot net voorbij Culemborg zeg maar, is het nog een klein stukje binnendoor naar Houten waar de route eindigt bij hotel van de Valk dit lig mooi centraal gelegen. De route is zo'n 160 km lang.
Tot 9 April.
Groet, Maarten en Saskia.

p.s. voor pdf klik op de link. Leden kunnen na inlog de route downloaden