Afdrukken

Algemene Leden Vergadering 2009

Door Antoine Schuurmans op . Gepost in 2009

Wat is een beter moment om te starten met een nieuw motor seizoen dan op de eerste dag van de zomertijd. Zoals de laatste paar jaar gebruikelijk, werd de ALV in Geffen bij de Gouden Leeuw gehouden.

Een 16 tal leden waren aanwezig, een gering aantal wat de laatste jaren helaas toch het gemiddelde blijkt te zijn. Het bestuur vraagt zich dan ook af of er door de leden behoefte is aan een andere opzet of locatie, zodat het voor meerdere leden aantrekkelijker is om mee te komen praten en beslissen over onze club. Een officieel verslag van onze secretaris Noël zal nog volgen. Ik beperk me dan ook even tot de wat minder officiële kant van de ALV.

Het is natuurlijk leuk na de winterslaap je motor vrienden weer te ontmoeten en te zien dat ook zij zich weer door de koude kille winter heen hebben weten te slaan, en weer zin hebben in een nieuw en gezellig motorseizoen. Een behoorlijk deel van de ALV is besteed aan de presentatie van onze nieuwe website. Tom Voeten had een schitterende power point gemaakt om de aanwezige leden alvast wat warm te maken voor onze nieuwe actieve site.
Tevens kwam daar de vraag naar boven of er nog ideeën waren en of er nog wensen vanuit de leden waren. Er kwamen zo toch weer een paar leuke ideeën , deze zullen dan ook in de nieuwe site worden doorgevoerd. Zo zie je maar, je hebt op een ALV ook invloed op het beleid en de plannen die binnen je club gemaakt worden.

Als er leden die “schrijversbloed” hebben of redactionele taken willen uit voeren horen we dit natuurlijk graag, er gaat in een site als je hem leuk en aantrekkelijk wilt maken en vooral ook houden, heel wat tijd in zitten en vele handen maken licht werk het hoeft geen verplichting te zijn om af en toe een stukje te schrijven of bij voorbeeld een stukje tekst voor iemand te corrigeren.